Echipament Sublimare / Prese Termica / Cutter Plotter / Graphtec / Silhouette America

Garanție și Service

Garanția produselor achiziționate este de 12, 24 sau 36 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de certificatul de garanție.

Cuțitele si Mat-urile de la Silhouette sau Nicapa sunt considerate consumabile si nu au garantie (*decât in caz de defect din fabricație).

*Defect de fabricatie - Cutitul sau mat-ul nou vine cu defect de fabricatie si nu functionează (doar produsele noi sigilate beneficiaza de garantie pentru defect de fabricatie), nu se aplica produselor care au functionat din prima si prin utilizare mai mult de o zi de la desigilare.

Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre în termen de maxim 15 zile calendaristice.

Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție.

Recomandări pentru trimiterea produselor in garantie:

Pentru trimiterea produselor in garantie va rugam trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email contact@echipamentsublimare.ro , care sa contina Nume, Prenume,, Telefon, Numar Factura, Data Facturii, Produs, Motivul Trimiterii.
Numai cererile scrise se vor lua in considerare!

Nu trimiteți colete către firma noastră fără a primi un număr de retur (RMA). Alături de datele de expeditor, trebuie să menționați pe colet numărul de retur primit in urma solicitarii de retur.